Ons team is energiek, oprecht betrokken en heeft veel kennis. Niet alleen vakkennis en kennis van de markt, we nemen ook een goede dosis mensenkennis mee. Huisidee Makelaardij heeft een kantoor aan huis. Met ons kleine team voeren we alle werkzaamheden zelf uit. We weten dus precies wie u bent. Korte lijnen, efficiënt én heel persoonlijk. Dat maakt ons werk zo leuk. Wij mogen mensen helpen die op een belangrijk punt in hun leven staan. Kopen of verkopen? We staan u bij op een nuchtere, professionele manier.
Lees meer…

Huisartsenpraktijk Nobelhorst is een huisartsenpraktijk waar met liefde en enthousiasme de huisartsgeneeskunde in de volle breedte uitgevoerd wordt door een ervaren, gemotiveerd en vooruitstrevend team. Waar persoonlijke benadering, professionaliteit, betrokkenheid en vertrouwen de vier pilaren van onze manier van zorg verlenen vertegenwoordigen.
Lees meer…

Aan de oostkant van Almere in Almere Hout verrijst een hele nieuwe wijk met verschillende buurtjes die ruimte biedt aan woon-/werkhuizen, diverse voorzieningen maar ook ondernemers een plek geeft. Maar dit is geen gewone buurt. Nobelhorst ontstaat voor een groot deel juist door eigen initiatieven van bewoners en ondernemers. Van zelfbouwkavels of het opzetten van ondernemingen tot inrichting en het beheer van je eigen buurt. Het gebeurt op een manier en schaal die nog niet eerder in Nederland is vertoond. Echt bijzonder! Woningcorporatie Ymere en de gemeente Almere zijn hierbij de mede-regisseurs van deze gebiedsontwikkeling, maar de wijk wordt vooral gemaakt door de mensen zelf.
Lees meer…