Wat was de Nobel Run 2018 gaaf! Het enthousiasme van alle deelnemers heeft gezorgd voor een fantastische eerste editie. Met een temperatuurtje van rond de 20 graden (wat voor sommigen aanvoelde als 30 graden) hebben de 300 hardlopers een geweldige sportieve prestatie afgeleverd. Als organisatie zijn wij trots op het verloop van de dag en dat bestempelde iedereen nog eens extra door hun enthousiaste reacties naar ons toe. Eén ding is zeker; Nobel Run 2019 gaat er zeker komen!

Sport fotografen Ingrid, Eric en Cees hebben op verschillende plekken op het parcours foto’s gemaakt van de lopers. De foto’s staan op onze Facebook pagina. Mocht je de foto’s willen delen, vermeld dan even de naam van de fotograaf, ook zij hebben als vrijwilliger meegewerkt! Check ook onze recap video.

Zonder onze vrijwilligers en partners konden wij niet zo uitpakken Maar liefst 35 vrijwilligers waren al vroeg op de been, zodat iedereen kon deelnemen aan een veilige en onbezorgde hardloopwedstrijd. Nogmaals bedankt, top vrijwilligers!

Onze partners zorgden ervoor dat wij veel extra’s konden bieden. Ook hen willen wij hierbij nogmaals bedanken voor hun bijdrage aan de Nobel Run 2018.